torsdag, februari 3

JAG VILL VARA KREATIV!!! Skriva, rita, spela keyboard(som jag typ gett upp?!), skriva en låt! Fota, redigera, göra något fint. Pyssla, göra en förändring här hemma TYP MÖBLERA!! Jag vill göra något. Jag vill skapa något bra. För när jag kommer igång, så blir det bra. Jag vet ju det, men jag vet ju bara inte vad jag ska göra. ÅH! Son of a.


Alltså kan jag sluta hitta anledningar till att inte plugga? Jag skulle kunna putsa den här lägenheten ut och in utan tvekan, bara för att inte plugga. Så kalla mig duktig när jag diskar och städar till typ varje dag, bäddar sängen och redigerar bilder och nöter as bra musik(nä jag vet inte vad jag snackar om). För visst jag är duktig, men jag gör ju all jävla skit för fel anledning. Okej, jag mår mycket bättre då det är städat, men snälla, varje dag? Det hinner ju inte ens bli stökigt. Men jag hittar stök. För att jag inte vill plugga. Jag börjar tro att jag undermedvetet stökar lite extra innan jag lägger mig så jag kan städa hela nästa dag?

Nä nu spårar jag. Håller på att fixa bort data viruset från min dator, fast det var typ borta nu när jag slog på den? öh. Ja, det där viruset var inte så kaxigt som det lät. Med andra ord. Fucking.

Känner mig less. Less för att det fan inte går så bra i skolan som jag trodde. Less för förra skolåret var ett bra år, jag klarade mig. Och nu vet jag inte om jag gör det. Less för att hela lärlingsutbildningen kräver så sjukt mycket eget ansvar, och jag har aldrig haft något jävla eget ansvar. Jag bara chillar, vad gör jag ens i skolan om jag inte pluggar? Man kan chilla för hårt, och jag bevisar det allt för ofta nuförtiden.

Nja, tror det är dags att ta fram den där positiva sidan.
Slurpar på en kopp kaffe och blir inte alls piggare av det. Tvärtom, min sjukdom börjar arta sig ut mot hela kroppen och jag har ingen ork alls till något. Orkar knappt skriva? Och min hosta ska vi inte ens tala om. Imorgon har vi en fet läxa till engelskan och jag borde plugga, ska försöka ta tag i det då André far iväg för att fortsätta på sin tatuering. Till middag blev det iallafall bacon sallad, hade inte så höga förväntningar men det blev faktiskt as gott. Även fast min matlust också är åt helvete och jag bara mår sämre nu, så var det iallafall gott då jag väl åt.

Aja, tagga en lektion imorgon och förhoppningsvis kan jag ha blivit frisk och kan träna!

Alex Pardee








mhhh-hmmm.