tisdag, september 2

dj ironik - stay with me

jag hänger inte med, tiden bara dras iväg och jag står fortfarande som ett frågetecken. Allting suger, det suger att jag är hos farsan, det suger att jag redan hatar skolan, det suger att inte kunna prata med någon, det suger att ingenting någonsin kommer bli som förut, det suger att jag inte vet vem jag själv är. Den sjukaste tanken jag någonsin fått, fick jag för någon dag sen, och den skrämmer mig lika mycket som då. Liksom, tänk om det bara är jag som existerar alla omkring mig är bara i mitt huvud, jag var så ensam att jag fick ihop en hel värld i huvudet. Det är sånna tankar jag får när jag är ensam, och det där får ju mig att känna mig dubbelt så mer ensam. Det är så det blir när jag inte kan skriva, jag vill gråta också, men det kan jag inte. Det har jag aldrig kunnat, mer än om jag varit onykter. Men annars inte, alla har väl rätt till att gråta jävla dsöggsgöldfj -.-' .. Annars har jag lagomt deppig kväll, blev kvar hos pappa för att jag ska möta evelina på ett tag. Ska bli skönt att få snacka, är så sjukt less på allt.

Annars har jag väl gjort ett misstag idag, men då är det så här, det jag sagt kan jag inte ta tillbaka. Även fast det skulle lösa sig då, så tar det bara stopp. Jag blir stum när jag ska ringa och internet är ingen vidare lösning, det har de aldrig varit.

problem två, kan man bli kär i någon man aldrig träffat? Eller förälskad? Något måste det ju vara, men det känns som att jag blir förälskad hela tiden och det är ju inte så nu :( haha, aja. Något jag glömt helt var att Bill och Tom KAULIIIIIITZZ fyllde år igår. Aja, den 8 fyller gustav år. NIIICE! men who cares, hoppas dom har ett bra 'drogfritt' liv.

cause' every soul got a price


lalalala, jag är på rosa moln, typ. Jag är sdkgnfkjngdfng jätte kär, nej nej nej. men ÅH! Mickey avalon, som just nu är nummer ett för mig, asså fattar inte.. nej jag vet inte ens va jag ska skriva, han är helt jävla bajsigt bra! det går inte att förklara, alla låtar :* hela han :o. också är han grym, HAHA! han har varit med om allt, jag svär. Han har varit hora, jobbat för sin morsa som liten genom att sälja hasch osv. Och ja, han har gått på allt också. Detssutom har han hunnit vara gift, få barn, varit ortodox(?). Shit, så mycket. Och ja, han är .. hjärta!