tisdag, januari 18

Såg nyss Get him to greek, där Russel Brand var med. ÅH man måste bara älska han, så sjukt bra komiker och skådespelare. Detssutom en jäkligt bra sångare! Har hört låten förut, men hade ingen aning om att det var han som sjöng den? - Going up. Blir såååå glad av den, helt sjukt. Helt klart en ny favorit, gav låten en ärlig chans efter fått veta artisten. Haha.

Annars hämtade bebi mig efter han slutat, så vi for och handlade sen hem för att göra tacopaj. Nu har vi iallall sett den där filmen och ska ta ut nattgästen Ludde på en promenix. Pussis!
Knasigt med nya stjärntecken? Ja. Nu är jag alltså en Kräfta, inte ett lejon. Lejon som i sin beskrivning passar in mig helt och hållet, och nu är jag en kräfta. André har gått från oxe till vädur. Vad i allsindar händer? Helt seriöst? Det här fick mig att tro på 2012, för nu spårar det så otroligt mycket.

Jaja, känner av träningsvärk från gårdagen, åhgud så skönt det är! Idag är vilodag med inslag av en långprom istället. Och eftersom jag slutade så otroligt tidigt idag så ska jag ta tag i pluggande. Hatar att vara inne i sista sekund, ska pröva lämna in en läxa i förväg istället, se om det är bekvämare!

Nä, så plugg på schema. Först kaffe kopp!