måndag, april 25

skööön måndag, och ännu skönare att jag är ledig imorgon! Blir att övningsköra, hehe, som jag är ganska kuuung på. Sen har även Sebbe skissat upp något som kan vara det snyggaste korset evvah?! Så tror den kommer bli rätt fet :D Och kanske blir i veckan till och med! Så nu har jag något att se fram emot.

Annars har André visat mig var man kan promenixa, eftersom jag inte känner till det här området -.-' Så blev en mysig kvällspromenix! Nu ska jag mysa vidare med min älskade sötis och min fina misse. Puss!

Är så sjukt dålig på att skriva i den här saken, men det betyder bara att jag har fullt upp nuförtiden! Hehe. Nä, men de är mycket med lägenhet och grillning och mys. Så jap jap. Lyssnar på lilla Ulrik och tänkte städa upp här. Var sjukt skönt att André också var ledig idag, fick presentkort på hemtex av hans mor i inflyttningspresent, så har köpt gardiner till vardagsrum och kök.

Känns som att jag fortfarande är i sömnen, både jag och andré känner fortfarande oss bakis.. Haha.. Kanske blev ett eller hundra glas för mycket i förrgår. Men vi lever, som jag brukar säga. Känner även av en träningsvärk.. Blev lite för mycket skutt på dansgolvet också skulle jag tro.

Vad som händer idag? Sebbe ska komma på middag, blir väl grillat och pommes, mhh. Sen hörde jag även att han kanske har med en skiss på en ny tattooo, hihi! Och sen kanske det blir kubb ikväll? (LIvsfarligt, fick en kubbpinne på ankeln förra året, har fortfarande ont, arghhh....)

Också planerar vi även en ny resa till Turkiet, åh, gu så jag längtar tillbaka! Nä nu måste jag börja städa upp här, vi var lite på latsida igår ;) pusspuss!