måndag, september 29

har just sett andra avenyn, sista avsnittet för den här veckan. Första gången man såg Adam, så blev man ju nästan kär. Men nu? oj, han ser för vuxen ut. Så nu blir jag bara äcklad av Kim och han, fast det kom ju nästan en tår efter det här avsnittet. Var bara tvungen att lägga in den här nu, 8)..



..he-he... Sen var det ju skola idag, såklart. Det rullade på, samma som förra veckan slutade vi en timme tidigare för att hon är blåst. Annars har jag haft engelska som jag var råpluggis i !! .. Hm, gick på stan också. Vi träffade Linus Ellen och Amanda, na-haajz. Och nu kom jag på att jag skulle ringa Emma, BAJS!! måste typ måla upp det på väggen, 'KOM IHÅG ATT RINGA EMMA. NU, NU ANNARS BLIR NÄSTA STEG EN TATUERING I PANNAN' då blir jag väl påmind så att det räcker, varför inte hoppa till steg två nu. Herregu, sånt där tär bara på samvetet. Och hur kan jag få så dåligt minne? Beror det på Evelinas sällskap? /- man blir som man umgås''

For i vilket fall som helst till Hannah efter stan, och det var jätte kul eftersom jag var så jävla hungrig också kunde hon inte följa till mig. Så jag blev ganska pissed! Men nu ska jag ut och ta en rök, si-ja.