måndag, juli 11

Hemma igen! Eller kom hem igår då såklart.

Fredag, slutade ett, var påväg mot stugan en kvart senare. Blev att åka genom ö-tå för att ta sig mot finland. Köpte en muminläsk också köpte vi öl! Trippade mot stugan, där dte var as hett och soligt. Myste bara på och tog det lungt, bastade och ölade.

Lördag, vaknade av att det åskade somfan kring elva? Trodde vi skulle dö, men nä. Eftersom vädret sög just då så for vi till pajala marknad, det slutade regna juuuust när vi klev upp och öppnade paraplyet, lite tur? Tur ens att vi hittade ett paraply.. Jaja, det blev iallafall stekhett efter det.


Vi lullade på där, hittade ett Jack Daniels linne och en t-shirt som HM sålde förut med Heidi Klum. (har klippt tischan nu till linne, mh-hm). Jag hittade även fejk canavas skor, eller vad det nu heter? För 100 kr. å gjorde ett och annat fynd :). Tänkte att jag måste skriva nu vad jag hittat, för marknaden kommer hit ju snart. Hahah.

När vi kom tillbaka till stugan så hade alla farit, så vi busade på! Igår så kom vi hem, hände inte alls mycket. For förbi arcus campingen och kollade vad som hände där, sedan däckade jag på soffan, efter det kollade vi när Sanna blev tatuerat, efter det ägde jhag ut André i basket.

Nu passar jag på att sitta i solen då jag ändå börjar 11.30. PUSS