onsdag, maj 11

Praktiken har gott bra, kom hem för en stund sen, käkat makaroner och korv. Less för att jag varken hunnit umgås med min söte varken igår eller idag! Han jobbar natt och jag jobbar kväll, känns ju jätte kul.. Inte. Så myser med kisse och har på mig min one piece! Känner att kvällen blir tidig, är gaaanska så trött, fast såklart har jag fastnat vid filmen 'Sagan om de två tornen', som man sett en miljon gånger. Att man inte blir less på dom filmerna?! Sjukt.

Annars vankas det nationella imorgon, synd att man inte kan förbereda sig sådär jätte bra. Men slutar iallafall elva, sedan har jag en hel dag med André! :) Ska mysa vidare nu, funderar på att tända något ljus. Men är så jäkla rädd att somna.. Så kanske håller mig på säkra sidan.


Kan vara den vackraste tösen i världen..
godmorgon! Kvällspraktik.. Känner mig lite otaggad, och sovit för många timmar. Så känner mig nästan bakis. Jag hatar när man vaknar av sig själv tidigt, och tänker: Äh, jag börjar ju helt sent. Så somnar man om också är man helt slut när klockan väl ringer igen..

Också är jag less, less för att all värk bara blir värre. Less på sjukhuset som inte skickar remissen till röntgen, less på att värktabletter inte fungerar och less och less. Så funderar på att ta en promenad och hoppas på att bli piggare och att kroppen ska sluta vara så stel och dum.

Åh, hejdååå.