måndag, augusti 11

feber, yr, hosta.

ja, det där förklarar nog en hel del.
Igår var jag med Evelina, hela dagen konstigt nog. Vi for till min mamma och fikade, sedan for vi till min pappa för att ladda upp pipan. Ska beställa ny tobak btw, äpple är skit äckligt. Så, mest troligt melon och björnbär, eller jordgubb. Också en pip rensare, går inte så bra att rengöra den annars. Euhm, iallafall. Sen så satt vi i mitt rum och chillade till typ halv ett, då hade vi lirat, snackat, massor. Men iallafall vid halv ett, så blev vi skit sugna på något. Så vi drog till Evelina, tog en cykel och begav oss till statoil. HAHHAHAHAHA!! omg, när vi var påväg hem. Vi ba: ahmen tänk så har någon fått värsta orgasmen under en våldtäkt, äre våldtäckt då? asså vi var sjukt fula. Så började vi snacka vidare om sånt, asså det var sjukt. För vi tänkte att varje buske vi gick görbi, låg någon och väntade på att ja.. någon skulle passera. Vi var fett nojjiga, så vi skämtade siutationen roligare. Men iallafall, så när vi kom förbi holms, så såg vi en kille gå över övergångs stället,
jag: men där har vi ju en kompis evelina!
evelina: JAA! TJEEEEEENA! skrek hon åt honom,
sen ba hörde vi flera bara:
- HEHEJEHEEEEEEEJ! :D
vi ba: AHHHH! så satt det helt många utanför holms, vi ba: AHHH! fan vad vi blev skrämda :(. Men så då tänkte vi att vi skulle sätta oss vid shell ett tag och sen cykla förbi där, men efter 30min så var dom borta (N)
Jag började må svin illa och ville spy, så vi begav oss hemmåt.

När jag kom hem borstade jag tänderna, tvätta bort sminket och kasta mig ner i sängen. Kissen la sig på min mage och somnade på en gång, medans jag höll på att spy. Ungefär 4 gånger har jag klivit upp och försökt spy, och 3 gånger halvt i sömnen. Tror jag inte har sovit så mycket idag. Jag vaknade av att pappa kom hem, så jag tänkte att klockan var vid 17 ellernå. Så jag ba: shiiiiiiiiet, rekord. men hell no, klockan var elva och han kom bara för att hämta pengar för att han skulle växla in på forex. Så han var snäll nog att växla in mina (Y).

Jadu, idag.. Jag orkar inte med något, min mobil är död och jag har mest troligt glömt min laddare i turkiet. Men ska ladda via datorn, så det löser sig till framöver. Eh, jo. Detssutom har jag börjat skriva på något nytt, som jag hoppas, verkligen hoppas jag stannar vid. Nu ska jag se mumin, sen kommer mamma och hämtar mig. Vi ska nog hyra film och ta det lungt, jag orkar inte med mycket alls idag. Förutom att jag måste ringa en, jag måste. För vi måste prata ut om så mycket, och jag vill bara inte förlora personen. Så det är min kväll :)