lördag, september 19

hoppas kvällen blir bra, först middag med Isabel, Evelina och Adam. E har tjatat om sin tacogratäng och Issa har hängt på, så nu måste man väl pröva, haha. Efter maten vet jag faktiskt inte vad som händer, jag är så sjukt pepp på att festa ;). Annars, blir att börja fixa sig snart. Sen fara och handla ingridienser(???) euhhm.. 8-)... Whatever. Sen börja spela kock! [y]

hahaha, kul att jag och E bråkade jätte mycket igår. Så la jag märke till att hon var inne på msn, [under mitt psykiska utbrott av ensamhet], så jag frågade helt enkelt vad hon gjorde och om hon kunde träffas på en rök. Där kom vi fram till att vi har ingen annan typ än oss nu förtiden, och vi kan helt enkelt inte ens bråka för en ända kväll. Jag kom även på hur beroende jag är av människor, för jag höll seriöst på att bryta ihop, om jag inte gjorde det till och med. På hela dagen hade jag bara konverserat via sms och msn, inte hört en ynka röst genom telefonen.

Idag klev jag upp klockan nio, helt pigg och allt. Och klockan fem imorse kände jag mig lite konstig i halsen, så jag värmde upp en kopp te med honung, och vet ni? Min hals har kännts bra sen dess. Och inte har jag feber mer heller, så jag kan pretty much do whatever i want this evening! Förutom att supa en hel natt, god damn :@.

Så ja, väntar väl på att E ska stiga upp så ska vi väl lägga upp någon plan för idag. Fast jag vet inte om hon ville göra något ikväll.. Men det var igår hon sa så, idag kan hon helt plötsligt vara as pepp på vad som helst. You never know with that biaaatch Fa-NAYNAY.

grattis Anton!
pfft att jag hade glömt bort hans födelsedag..