onsdag, december 17

Jag säger bara FUCK YOU!

INGENTING gör mig så jävla arg än djurplågeri, fattar inte ens varför jag började se dom nu. För nu kommer jag vara så jävla upprörd hur jävla länge som helst, jag förstår inte, VARFÖR? VART FAN GÖR DJUREN FEL? Jaaa, USA era horer, tänker ju fan bara på sina jävla feta barn, barn barn och hela jävla generationen, ALLA SKA VARA FETA OCH FÅ I SIG KÖTT! Jävla äckel Mc donalds och hela köret, JÄVLA ÄCKEL OKÄNSLIGA MÄNNISKOR! Okej, det är ett jobb, MEN SKÖT JOBBET BRA DÅ! Istället för att njuta av att plåga dom, bulta dom i skallen eller lägg en kula i pannan, MEN FÖR IN I HELVETE INTE SKÄRA AV HALSEN! Ja, dra av skinn medans dom lever? Asså, inte bara slakten. Vad fan heter det, då dom fan LABBAR MED DJUR? TEstar all möjlig skit på dom, drar av öronen för att se om det kan bli en ny ras, eller vad i helvete dom nu mer gör. OCH TJURFÄKTNING, en ilsken jävla tjur, och alla ska provecera, sticka i knivar titt som tätt, FÖR ATT GÖRA DEN MER ARG! Och dom kallar det UNDERHÅLLNING? ÄR DET JÄVLA UNDERHÅLLNING ATT STICKA KNIVAR I ETT JÄVLA LIV? LÅT TJURJÄVELN FÅ TRAMPA IHJÄL DIG ISTÄLLET JÄVLA HOR JÄVLAR! Och CHINA, ERA JÄVLA FULA FITTOR! Åååååh, vad ska vi äta till middag idag? Vad sägs som en välstekt Schäfer? Näää, det åt vi igår. Jaha, Ska vi äta Katt stek? Nää, det är ju lördags godis. Jaha, Vill ni ha Dobberman gryta då? JAAA! Vänta då, måste bara gå och hämta min vackra Sant Bernads päls från kemtvätten! VAD I HELVETE ÄR PROBLEMET? OM NI ÄNDÅ TYCKER HUND SMAKAR SOM KYCKLING, ÄT ERAN KYCKLIG! Eller oj, ALDRIG! ÄT INGENTING, LEV PÅ GRÖNSAKER ELLER ÄT DJUR SOM UNDANKOMMIT PLÅGERI! Men then again, NI VET INGET ANNAT ÄN PLÅGERI, NI KAN INTE SLAKTA MED BULTPISTOLEN NÄÄÄ, NI VILL HA SJÄLVA UNDERHÅLLNINGEN OCKSÅ! SUG KUK, SUG ALLA, NER PÅ KNÄ! OCH DELFINER? VACKRA JÄVLA DELFINER? VEM FAN KOMMER ENS PÅ ATT PLÅGA IHJÄL DOM? DETSSUTOM ÄR DOM FRIDLYSTA, KUKHUVUDEN!

Asså ni fattar inte, jag vill bara trampa ner alla fittor som anser att plåga ett djur till döds är UNDERHÅLLNING. Och om dom nu skulle skylla på att det går snabbare att skära halsen av dom, och allt det där lilla extra dom lägger till, skulle råka gå snabbare... Hm.. Att bulta dom går på en sekund, dom blir hjärndöda och hinner inte ens känna mer än en pytteliten stöt kanske? Så sjukt mycket bättre än vad dom gör.

Och det är fel av mig att dra alla över en kam, för jag vet att det finns vegeterianer i Kina, jag vet att alla inte är som slaktarna och jag vet att några säkert är emot det. Tack för det iallafall, att det finns någon som avstår från deras mat. Men ändå, sug kuk! Tur att sverige har bra slakt och ser inget nöjje med att plåga dom. Eller vad vet jag, jag har ju bara hört.








DÖ ERA JÄVLA FITTOR!
---

pjuuuh, that feeelt kind off good. BUT STILL!!! Ska till min mor nu iallafall, ska ta en kopp te också. Har även städat heöa mitt rum idag, sug på den du ;). Så som sagt, den där ilskan var bara till dom som känner sig träffade, inte för att jag tror någon äcklig plågare skulle ta sig förbi här, men ändå. DOM ÄR KUK SKALLAR OCH .. Jag ska nog bli vegeterian igen, FÖR NI ÄR SÅ HORIGA! Nää men nu.. Jag älskar alla djur, förutom insekter.