måndag, mars 21


haha, eh. Ja, sitter hos farmor och tar en kopp kaffe. Grejen med att ta kort är ganska lungt, och går ibland bra. Men går inte så värst bra när datorn och kameran är placerad framför ett fönster, så YEEEH, alla där ute måste ju funderat vad jag egentligen höll på med. Väntar iallafall på att Aminis ska sluta sin lektion, så blire engelskakakakakka. AZUM-ZUM!

Inte så mycket mer än så, pusspuss. Eller jo, varför började det regna?
Sooooo... Monday morning. Tyckte nyss man ba: WOHO HELG! För någonstans i allt byggstök försvann helgen, men kul har vi haft! Jag har rivit tapeter och slitit lister, eller ja, .. Kanske inte så mycket. Medans André typ gjort.. Allt, spacklat och haft sig. Gu vilken duktig kille jag har! Så yapyap, det är allt som hänt. Igår såg vi även hur Luleå tog hem hela jävla matchen, FYFYAN SÅ SKÖNT!! Inte för att jag tror att vi når till guldet, men nu ska vi vara positiva, ellerhur? eh..

Har en del plugg att stå i som vanligt, så blir en tuff vecka med att fixa lägenheten och plugga. Längtar bara tills allt är klaaaart! Vi kommer nog ha det snyggaste hemmet, pusspuss.