söndag, september 19

Nu har hela helgen gått, åh herregu. Snart far vi! :D

Fredag:

For vi ut en sväng på all star, sen avslutade vi kvällen på Heroes. Vi var ett stort och glatt gäng, och jag hade jäkligt kul! Tog hem maxmat och la oss sedan.

Lördag:

Vi vaknade ganska sent, åt lite mat och tog det lungt. André lyckades övertala mig att marchera med alla Luleå Fans. Marchera i spöregn, genom stan, över banken, förbi kvantum och ända till Coop Arena. Visst, hockey är helt okej. Men att marchera ställde jag upp på endast för att André ville att jag skulle med.

Jag minns när man var på hockey då man var yngre, typ 12 års åldern. Kollade man ens på hockey då? La man ens märke till hur dödligt allvar det är? Hur motståndarnas fans på andra sidan pekar fingret och ber om att få slåss?

Det jag såg igår, var något jag aldrig sett förut. Samtidigt som att det var riktigt underhållande att se varderas fans peka fringret och hytta med näven, så var det som att dom inte ens kollade på matchen i sig, utan ville bara provecera och vara onödigt töntiga.

Vi såg inte iallafall klart matchen ens, det var för jobbigt att bara stå där. Så vi promenerade till mammsen och käkade kyckling gryta med potatis.

Efter det for vi hem, åt godis och skulle se något som var världens bästa film (300? 3000? ...) men jag somnade. Jag somnade kring tio och vaknade halv tre på natten, och André låg fortfarande bredvid vaken. Så var uppe en stund med honom, sen somnade vi båda.

Idag:

Vi vaknade lite innan tio, käkade frukost och såg på VMA, vilket var asbra!! Efter det så plockade vi upp här hemma, drog fram våra resväskor och började små packa.

Jag har även röstat för första gången i mitt liv, och det gick jätte bra :) Sen så har vi solat, ätit makaronilåda, muuuums ;D och bara varit! Har även gjort två läxor och pluggat till provet på Tisdag.

Nu ska jag mysa ner hos André och höra vad planerna för kvällen är :)