tisdag, augusti 14

-

Alltså jag börjar bli så irriterad på aftonbladet, eller alla nyheter som uppmärksammar kända/"viktiga" personer. Ett exempel, drottningen stukade foten, det var en stor rubrik i FEM dagar om det, seriöst?! Vem i hela världen bryr sig?! Prinsen fick en käftsmäll, det har stått nu sen de hände, alla möjliga förklaringar till hur och varför. Någon slags minister har dött i cancer, ja jätte hemskt, men det händer ju fler än han. Fler åker på stryk varje dag än prinsen, fler stukar foten varje dag, verkligen stora nyheter.

Och allt kring breivik(??), efter allt som hänt, varför ge han så mycket uppmärksamhet? Vi ger ju de han vill, vi pratar om hur och varför, spekulerar allt för mycket och ger ut all möjlig information som inte bara får han att glänsa utan ger ANDRA idioter ideér om att utföra precis samma saker. Människor med svagt psyke, lättmanipulerade, förvirrade människor.

Det är väl jätte bra att anhöriga får veta det dom vill, men vi andra har egentligen inte med det att göra. Det som hänt är visserligen något som kommer skrivas i historien och något som kommer berättas för barn och barnbarn i all framtid. Men att mata en psykopat med uppmärksamhet är helt bissart. Om några år har vi en liknande hädelse här, baserat på denna, pågrund av att man får veta för mycket och det gynnar andra sjuka människor.

Gahhaaa var bara tvungen att skriva av mig.

Inga kommentarer: